Halime Hatun Anaokulu
Yeni Mahalle Bahar Caddesi İlim Sokak No2 Bozüyük/BİLECİK

VİZYON

Araştırmacı,paylaşımcı,yeniliklere açık,sürekli gelişim ve değişim gösteren,personelinin,velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu;kalitesi ve başarıları ile fark yaratan alanında lider bir kurum olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizin çoklu zeka kuramı temelinde yaparak yaşayarak öğrenmeleri için zenginleştirilmiş eğitim ortamları hazırlamak.mutlu;öz disiplin ve benlik saygısı gelişmiş,toplumsal sorumluluklarının bilincinde ,paylaşımcı,haklarını koruyan ve diğer bireylerin haklarına saygı duyan,gelenek ve göreneklerine bağlı ,doğaya duyarlı,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz TANAP SEIP HİBE çalışmaları kapsamında "Yeni Umutlar Bahçesi" adlı projesi ile 200.000,00 TL. hibe almaya hak kazanmıştır.

İkili

08:00 - 13:00 Sabah Grubu 13:00 - 13:30 Ara 13:30 - 18:30 Öğlen Grubu

Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.

"MÜHENDİS CANLILAR" PROJESİ UYGULANMAYA DEVAM ETMEKTEDİR.