BİR ÖĞRETMENİN HAYAL GÜCÜ ATÖLYESİ

Temel Eğitim Kurumlarına devam eden öğrenciler, temel eğitim kurumlarına devam eden öğrenci velileri, Milli eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler . Okul öncesi Öğretmenliği,Çocuk Gelişimi Bölümü ve Sınıf Öğretmenliği lisans ve ön lisanas eğitimlerini almakta olan üniversite öğrencileri. Proje uygulama sürecinde ortaokul ve lise kademesinde eğitim almakta olan öğrenciler ve görev yapmakta olan öğretmenlerinde katılımının sağlanması hedeflendiğ, hdef kitlenin hayal gücünün sınırsızlığında  tasarımlarda bulunabileceği, doğa dostu, sıfır atık ve sürdürülebilir faaliyetlerle gelişim gösterebilecekleri, yeşil enerjiyle teknoloji ve doğayı bir araya getirebilen, stem uygulamaları yapabilecekleri, kültürel değerlerini yaşayarak öğrenme fırsatını bulabilecekleri , doğa temelli eğitim pedagojisiyle temellendirilen 19 atölye alanı bulunan “Bir Öğretmenin Hayal Gücü Atölyesi” öğretmenimiz Nurcan KILIÇ tarafından uygulama için hazırlandı.05.04 2024 tarihinden itibaren pilot uygulama yapılmaya başlandı.